no (Custom)Markt voor moderne vintage in Amersfoort.

Reserveer een kraam

Op zondag 22 juni 2014 is de eerste editie van Not just a Market op de Wagenwerkplaats in Amersfoort. De markt valt samen met de jaarlijks terugkerende Hip & Handgemaakt Markt. Tussen 10.00-17.00 uur staan er ruim 60 kramen met hippe handgemaakte producten en moderne vintage.

Rianne Hammenga, van  Not just a Market, zegt hierover.

“Kleding weggooien als ik het niet meer wil dragen? Collecties die om de zes weken wisselen? Shirtjes kopen waarvan onduidelijk is waar ze gemaakt zijn? Ik geloof dat het anders kan! Een item met een verhaal is toch veel leuker dan een shirt uit een rek trekken met een oplage van nog dertig dezelfde shirts? Vanuit deze gedachte ben ik Not just a Market begonnen.”  Not just a Market biedt een alternatief in ‘moderne’ vintage ook wel tweedehands kleding van nu. Voor een paar euro is het mogelijk te winkelen in de kledingkast van iemand anders. Een van de manieren om te consuminderen, meer te delen en elkaar te ontmoeten.

Het is, voor iedereen vanaf 18 jaar die mooie, kwalitatieve kleding, schoenen en accessoires wil verkopen, tot vrijdag 20 juni nog mogelijk om een kraam te reserveren. Dit kan via deze website: