olga-300x168Op vrijdag 23 september is er een gratis sportdag bij het sportfondsenbad in Randenbroek met Olga Commandeur.
Tijdens de Nationale Sportweek zijn gratis clinics aan én een informatiemarkt voor 50+


Op vrijdag 23 september, tijdens de Nationale Sportweek presenteert een groot aantal verenigingen zich. U kan ook gratis aan een fitnessles en zwemactiviteiten in het Sportfondenbad deelnemen. Dit is dé opening van het sportseizoen! Deze dag wordt om 10 uur gestart met een warming-up in het Sportfondsenbad (Bisschopsweg 175) door niemand minder dan Olga Commandeur (Nederland in Beweging) En u kunt een cholesterolmeting laten doen. Om half 3 is er een loterij met mooie prijzen van de Middenstand uit Randenbroek.

Denk aan wandelen, Nordic Walking en hardlopen door AV Altis en AV Triatlon ( ook geschikt voor mensen met een chronische aandoening). Korfbalvereniging Soesterkwartier heeft een speciaal aanbod, net als de voetbalverenigingen VVZA en KVVA. Er is een damesgymgroep bij gymnastiekvereniging NIKA. Ook een senior kan kanoën bij Kanovereniging Keistad. De sportscholen Theo Meijer Sport en Fit2Move hebben een zeer uitgebreid aanbod van zowel fitness als groepslessen, speciaal gericht op de oudere sporters.

De Golfclub Hoogland is van de partij. Voor pilates en Gyrokinesis heeft Itokan Amersfoort veel kennis van beweegvormen die zeer geschikt zijn voor senioren. Tennisvereniging Nieuwland verwelkomt graag nieuwe leden. Ook tennis is een sport die nog tot op hoge leeftijd kan worden beoefend. Datzelfde geld voor badminton. BAN Badminton is aanwezig met alle informatie over de sport. Tenslotte is Jeu de Boules vereniging Randenbroek van de partij. Het sportfondsenbad zet haar deuren open met diverse gratis wateractiviteiten. Recreatie Zwemvereniging Keihart, Seniorentennis Amersfoort, sportstudio Cindy Oostenbrugge, Getflexible en Buurtsportcoaches Senioren zijn aanwezig tijdens de informatiemarkt.

media_xl_1298017Iedereen is van harte welkom. Dus kom naar het sportfondsenbad aan de Bisschopsweg voor een leuke en actieve dag om mee te doen aan het sportieve beweegprogramma van diverse aanbieders. U gaat naar huis met een tas vol energie, en gratis goodies en wie weet een dinerbon of een mooie bos bloemen!

Tussen de middag is er een lekkere lunch verkrijgbaar, helaas niet gratis maar voor 5 euro.

U kunt zich aanmelden via: seniorensport@SRO.nl of bellen naar  06 17 455 323