De WARBeste lezer,

IN DE BRAND? UIT DE BRAND!

Ø  Zie het filmpje van Rob Lampe over het KNOPJESmuseum https://youtu.be/5h5PadQPa-o

Ø  Lees de toelichting en steun ook.

Ø  Stuur dit bericht door aan familie, vrienden en kennissen

Toelichting
Brand in De War. Het Knopjesmuseum is pleite. De mensen achter De War, achter het Knopjesmuseum zijn verenigd in de Spullenmannen. Het zijn mensen van de lange adem. Kijk maar eens naar hun jarenlange inspanningen om De War en het Knopjesmuseum te realiseren.
STEUN DIT KUNSTENAARSCOLLECTIEF!

Behoud De War, behoud het Knopjesmuseum!
Laat je portemonnee spreken! Doneer! Kom naar het benefietfestival in het Flint theater dat direct zijn ruimten ter beschikking stelde. Klik hier om direct uw kaartjes te bestellen.http://www.indebranduitdebrand.nl

Kan je niet naar het benefietfestival? Koop toch een kaartje en gun een ander het bezoek aan het festival. Of bezoek de crowdsourcingpagina van De War en doneer daar.
BENEFIETFESTIVAL “IN DE BRAND? UIT DE BRAND!”

DSC_4666Er is een groots benefietfestival “In de brand? Uit de brand!” in de maak. Nu al is duidelijk dat er voor dit festival een enorme belangstelling bestaat. Zowel om mee te doen met een voorstelling/installatie/performance, als om te komen en te sponsoren. Tijdens de benefiet zal er ook een veiling plaatsvinden. U zult er onverwachte veilingstukken aantreffen. Dat kunnen we nu al verklappen. De veiling zal ook via de website plaatsvinden.

De crême de la crême van de veiling is niet online te koop! Tijdens het Benefietfestival, vanaf 9 uur ’s avonds, wordt een klein aantal topstukken aan de man gebracht door de vaardige hand van veilingmeester Harold Warmelink.

Joke Sickmann