Logo-Redactie-Met ook het vakantieprogramma voor de kinderen. Het is nog nooit zo leuk geweest 

Zaterdag 9 juli  

Feestelijke Start Programma Zin in de zomer – op het pleintje voor de Emmaüskerk, Noordewierweg  15.00-16.00 uur – mobiel terras, muziekband en ijscokar. 

Voor het  hele vakantieprogramma Soesterkwartier, zie http://www.soesterkwartier.info/totaal-overzicht-zomer-programma-sport-overzicht  

Antiek Curiosa Brocante markt op het Eemplein, ook is er weer een kunstmarkt

Wijkmuseum, St. Bonifaciusstraat 61: Amersfoort Klein Detroit 12.00-17.00 uur

 

Zondag 10 juli –  woensdag 13 juli – vrijdag 15 juli 14.00-16.00 uur  Tijdens de hele vakantie, iedere zondag, woensdag en vrijdag van 14.00-16.00 uur vrij skelter en spelen in de Verkeerstuin op de Wagenwerkplaats.  Zie het filmpje: https://www.facebook.com/VerkeerstuinAmersfoort/videos/1039893186079185 

Donderdag 14 juli Zomerterras aan de Eem bij de Vereeniging. 

Zaterdag 16 juli  Speciale Dikkie Dik zaterdagochtenden op Paleis Soestdijk
Op vier zaterdagochtenden, 16 & 30 juli en 6 & 13 augustus, start er om 9.30 uur een speciale Dikkie Dik-programmering in de Oranjerie van de paleistuin. Zing mee met de liedjes van Dirk Scheele of kom kijken naar de voorstelling ‘Dikkie Dik en de taart’, gespeeld door Joes Boonen. Daarnaast is er in de Oranjerie een grote kleur- en tekentafel ingericht en wordt er een glaasje limonade en een Dikkie Dik koekje getrakteerd! Voor deze ochtenden geldt een aangepaste toegangsprijs.Voor meer informatie en het boeken van online tickets ga naar www.paleissoestdijk.nl.

Knipsel

Beste,
De schoolvakantie is in aantocht en dat merken we! Gezellige borrels, BBQ’s en lunches met collega’s ter afsluiting van het (school)jaar. Vorige maand hadden we Festival Food op de binnenplaats. In samenwerking met Theater Terras en Spoffin hebben we buiten gekookt, genoten van live muziek van singer-songwriter Jacco Haker, een verrassingsoptreden van mobiele DJager Meister, de presentatie van het culturele zomer buitenprogramma en er werd een dansje gedemonstreerd. Tot slot fietste Jeroen van Vitelli zijn heerlijke ijs het terras op. Dat smaakt naar meer!
unnamed (1)
Binnenplaatsconcerten
Ook deze zomer organiseren wij weer binnenplaatsconcerten!
Fijne muziekavonden op onze binnenplaats, geprogrammeerd in samenwerking met poppodium FLUOR. 14 juli is de aftrap met Indiepop van El Pino & The Volunteermet in het voorprogramma ELLA (zangeres van Houses). Daarna de verhalende liedjes met meest uiteenlopende teksten van A Balladeer (21 juli), hij heeft een Edisonnominatie op zijn naam staan, een 3FM award, de Grote Prijs van Nederland, een TMF award en hij kreeg De Zilveren Harp opgespeld. Weer een week later kunnen we met de voetjes van de vloer bij Super Zwoel(28 juli), Amersfoorts multitalent Willem Wits (4 augustus) en als afsluiter 2 keer een theateroptreden van Luie Honden (11 augustus), Toilet, een ode aan het ontlasten. Een ode aan de porseleinen troon, waar we de mooiste mensen tegenkomen. Wil je meer informatie over deze optredens? Kijk dan even op onze website offacebookpagina.

Nieuwe website met online reserveringssysteem
De techniek staat voor niets en dus moeten wij er ook aan geloven! Om het gebruikersgemak van onze website te vergroten heeft deze een kleine transformatie ondergaan. Hij past zich nu aan aan het apparaat waarmee je hem benadert. En om ervoor te zorgen dat jullie real time kunnen zien of je bij ons terecht kunt, hebben we een online reserveringsapp welke je kunt vinden onder het kopje reserveren. Wil je reserveren voor een groep? Of heb je speciale wensen? Dan kun je een mailtje sturen naar eten@devereeniging.nl.

unnamed (2)

Latin Garden Amersfoort
Nog meer zomerse binnenplaatsactiviteiten! Heb je ook zin om buiten te dansen deze zomer? Dit kan! Vrij-dansen op Salsa, Merengue, Bachata, Kizomba en Zouk. Elke woensdagavond van 19.00 tot 22.30 in de openlucht (wel afhankelijk van het weer). Bij goed weer wordt er een dansvloer neergelegd, dus neem je dansschoenen mee! Via de facebookpagina Latin Garden blij je op de hoogte.

Verkoelende IJskoffie

Heerlijk en verkoelend! De ijskoffie zit weer in ons assortiment! Een geweldig alternatief voor een kopje koffie wanneer je lekker in het zonnetje geniet van het uitzicht op de haven.
Zelf een feestje te vieren of een keer optreden als gastkok?

Of het nu is voor het vieren van een bruiloft, verjaardag, de presentatie van een nieuw product, een receptie met collega’s. Voor groepen van 10 tot 100 personen hebben wij passende groepsarrangementen. Met een besloten binnenplaats en volledige afhuur op zondag bieden we veel mogelijkheden om je wensen in te vullen. Informeer gerust eens naar de mogelijkheden

Tot ziens bij De Vereeniging

Joke Sickmann