Kano43 (Custom)Vanaf deze zomer verhuurt XL Adventure and Events kano’s ook vanaf Zandfoort aan de Eem voor particuliere bezoekers. Vanuit de Eem haven vaart u zo de gracht van Amersfoort in. Een prachtige kanotocht door de mooie historische binnenstad van Amersfoort. Of de andere kant op: op het Valleikanaal een lekker ontspannen tocht varen door de omgeving van Amersfoort.

Wij organiseren ook kinderfeestjes in samenwerking met Zandfoort aan de Eem. Een uurtje kanoën en daarnaar bij Zandfoort op het strand bij een kindermenu bijkomen. Alles kan! Vraag ons naar de mogelijkheden.

Heb je zin in iets nieuws? Je kunt bij ons ook SUPPEN.

Stand Up Paddeling is een vorm van surfen waarbij u op een surfboard staat en u zelf met een peddel vooruit beweegt. Bang om te vallen hoeft u niet te zijn. De boards zijn zo stabiel dat het lastig is om te vallen. XL Adventure organiseert suppen op verschillende manieren. Bijvoorbeeld tourtochten door de grachten van Amersfoort, bootcamps: de nieuwe workout voor het kweken van spieren of events op maat. Bijvoorbeeld een tourtocht en daarna gezellig uw eigen eten klaarmaken op de barbecue van Zandfoort op de Eem.

Ook een geweldige water middag met verschillende onderdelen is mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een aquabubbel, rafts of zelf gebouwde vloten.

Geen zin in water maar toch op een sportieve manier de stad in? Wij verhuren ook steps.

Wij vragen u van tevoren te reserveren via: info@xladventure.nl of bel: 033 – 4690667.

Meer informatie is te vinden op de site www.xladventure.nl.