unnamed (16)11 maart 2015 Op het braakliggende terrein aan de Noordewierweg, ter hoogte van de Tulpstraat, komen 14 startersappartementen en 4 patiowoningen.

Na een openbare inschrijving is de toewijzing voor de ontwikkeling aan de Noordewierweg vorige maand definitief gegund aan Bouwbedrijf De Bruin-Putten B.V. Dit bouwbedrijf werkt in samenwerking met het bureau In Verstek uit Ermelo het bouwplan nader uit.

Start verkoop

unnamed (15)Het plan bestaat uit 14 startersappartementen en 4 patiowoningen van gemiddeld circa 50 vierkante meter groot. De woningen worden naar verwachting begin van de zomer in verkoop gebracht in de prijsklasse van € 135.000 tot € 165.000, vrij op naam. Afhankelijk van de voortgang van de verkoop start de bouw van het project in het vierde kwartaal van 2015.

Aanmelden nieuwsbrief

Belangstellenden voor een woning op deze locatie kunnen zich aanmelden om op de hoogte te worden gehouden door een e-mail te sturen aan noordewierweg@debruinputten.nl.

unnamed (17)

Genoemde terrein, grenzend aan de begraafplaats en aan de andere kant de woningen van de Tulpstraat, is een aantal jaren gebruikt voor de stalling van wat autovoorraad en dergelijke. In januari 2015 is de bouwvergunning afgegeven voor de nieuwbouw ter plaatse.