Amersfoort_NH_Emmaus_vm_Emma_Rol_357_(3) (Custom)Even ter herinnering, gezien het nieuws de laatste tijd. Maar donderdag gebeurt er weer veel in de wijk.

BENT U GEINTERESSEERD IN DE NOORDEWIERWEG?       DOE OOK MEE!!!! KOM A.S. DONDERDAGMIDDAG  NAAR HET PLEIN ….

Donderdagmiddag 26 juni is er de grote doe-dag van Royal Haskoning DHV in het Soesterkwartier. Buurtgenoten (ook de kinderen!!!) zijn dan uitgenodigd om mee te denken en plannen in te brengen voor de herinrichting en de verfraaiing van het grote plein bij de Emmaüskerk.

De plannen om het gebied rond de Emmaüskerk te verfraaien en te verbeteren staan nog in de kinderschoenen. Het zal best nog best wel een paar jaar gaan duren voordat we van de veranderingen iets gaan merken. Maar, wie het leuk vindt om mee te denken over de vormgeving van het plein heeft nu de kans om zijn hart te luchten.

Heeft u een idee hoe het grote plein bij de Emmaüskerk op een mooie manier verbeterd zou kunnen worden? Denk bijvoorbeeld aan de verkeersveiligheid op de Noordewierweg. Of aan wat leuke winkeltjes op het plein. Of aan een gezellig hoekje bij de ingang van de kerk. Of …

Kom dus  donderdagmiddag naar het plein. . Iedereen is dan welkom vanaf 13.00 uur.

Zie ook eens onderstaande website’s:

Op deze website staan ideeën van studenten.

Op deze website staan de eerste ideeën van de plannenmakers.

Wat is uw idee? en alvast bedankt voor uw medewerking

Met vriendelijke groet, Joke Sickmann