Neem een kijkje achter de schermen. Als je durft..
DinoAdventures - Header
Ga jij mee met onze dinobeveiligers?
Ontdek de V.I.P.-tour tijdens de DinoAdventures! Elke dag zorgen onze dinobeveiligers met gevaar voor eigen leven voor de dino’s. Ze werken met reusachtige planteneters en levensgevaarlijke vleeseters uit de prehistorie, en deze herfstvakantie kun jij met hen mee! Dus raap al je moed bij elkaar en stap de poort binnen voor een fantastisch avontuur. Als je durft …

Let op: de adviesleeftijd om mee te doen aan de DinoAdventures is vanaf vijf jaar. De V.I.P.-tour zit bij de entreeprijs inbegrepen.

Meld je hier aan voor het Facebook-evenement >>
Ben jij klaar voor jouw avontuur als dinobeveiliger?
Een dinobeveiliger word je niet zomaar… Er is veel moed, ervaring en geduld voor nodig. Denk jij dat jij al helemaal klaar bent voor dit spannende avontuur? Doe dan snel de test!
Doe hier de test en ontdek of jij klaar bent voor dit spannende avontuur >>
DinoShop
Loop ook snel de DinoShop binnen, want deze pop-up store staat vol met de stoerste dino-items. Hier vind je gegarandeerd een leuke herinnering aan jouw bijzondere dag in ons park! Je kunt de DinoShop vinden aan het begin van het Dinopark.
Kom jij naar ons luisteren?
Leuk nieuws! In het reuzenschildpaddenverblijf in het Dinopark vliegen sinds afgelopen week twee prachtige Japanse nachtegalen rond! Kun je ze niet zo snel zien? Dan kun je ze zeker horen! Japanse nachtegalen kunnen namelijk schitterend zingen. Dus kom snel luisteren.
Lees verder >>
Openingstijden en parkeren
Let op! De herfst is weer begonnen en dat betekent dat onze openingstijden wijzigen. Vanaf 29 oktober zijn wij geopend van 10:00 tot 17:00 uur.

In verband met gezellige drukte tijdens de herfstvakantie raden wij je aan om zoveel mogelijk met de fiets of het openbaar vervoer te komen. Als ons parkeerterrein vol is, kun je parkeren op de aangewezen externe parkeerplaatsen. Er is dus plek, alleen soms moet je wat verder lopen.