Tuin_SoestdijkDe jonge Amersfoortse organisatie Nachtbrigade treedt volgende maand voor het eerst buiten hun stadsgrenzen. Zij hebben hun eigen area op het Monarck Festival, dat vrijdag 21 juni en zaterdag 22 juni plaats vindt op een wel hele unieke locatie: de tuin van Paleis Soestdijk.
Nachtbrigade staat bekend om hun drukbezochte dancefeesten zoals TaBea, Winterparade en Willem.

Nachtbrigade werkt onder de vlag van Kultlab, die een heel drukke maand voor de boeg hebben met naast Monarck Festival het gloednieuwe eet- en cultuurfestival Lepeltje Lepeltje tijdens het Pinksterweekend en alweer de derde editie van Struinen in de Tuinen op 22 juni.
De reputatie van Nachtbrigade was voor de organisatie van Monarck Festival, 12inch City, reden genoeg om ze uit te nodigen een deel van het terrein op zich te nemen. De feesten van 12inch City zijn berucht om hun unieke locaties. Nachtbrigade programmeert één van de drie stages op de zaterdag van het tweedaagse festival. Daarnaast zorgt Nachtbrigade voor de randprogrammering en de aankleding van hun eigen area. Kaarten zijn te koop via de website van Monarck Festival. Op het festival zijn onder andere de DJ’s Boss Axis, Rodriguez Jr., Boris Werner en Paul Fakking Niezen te horen.

Rijkspolitie Dienst Luchtvaart_1986 Scan01_pix2048