Mon PappilonMon Papillon is uitgeroepen tot winnaar van de gemeente Amersfoort. Hier zijn wij natuurlijk enorm blij mee, en willen dan ook iedereen die op ons gestemd heeft bedanken.

Veel tijd om er van te genieten is er nu niet. Vanaf vandaag is Mon Papillon in de race om de Leukste Winkel van de provincie Utrecht, en van Nederland te worden. De finaleronde eindigt op 31 maart 2013. Alle stemmen uit de gemeente-ronde tellen gewoon mee. Wel mag iedereen zijn of haar stem opnieuw uitbrengen.

Elke winkel is uniek. Maar wat maakt een winkel nou de leukste van de gemeente Amersfoort?

 

Bij de Verkiezing van het Leukste Winkel kan er nu tot en met 31 maart 2013 gestemd worden via: http://leukstewinkelverkiezing.nl/monpapillon.

 

Bij het uitbrengen van een stem maken stemmers direct kans op leuke prijzen zoals een reis voor 2 personen naar Parijs, de nieuwe iPad, of een dagje wellness.

 

Goed doel
Stemmen is kosteloos, en u kunt een goed doel steunen.Voor iedere stem waarbij toestemming wordt gegeven voor het ontvangen van de nieuwsbrieven keert de organisatie samen met haar partners € 0,05 uit aan Kika, dat kanker bij kinderen de wereld uit wil helpen.

Organisatie
De verkiezing wordt georganiseerd in samenwerking met onder meer KiKa, Travelexclusive.com, Thermen Bussloo en Leuk voor Jou. De organisatie is in handen van Vote Company.

 

 

Mon Papillon
Bloemen, planten en cadeau-artikelen,
Noordewierweg 134
3812 DN te Amersfoort.
Voor meer informatie http://www.monpapillon.nl/