Woensdag 10 februari presentatie masterplan Wagenwerkplaats

DSC_0803Redactie: september 2015, was het Masterplan 3 aan de orde. Ter herinnering, http://www.soesterkwartier.info/21216  over werkelijkheid en/ of fictie.

Aanstaande woensdag 10 februari de antwoorden over de toekomst van de Wagenwerkplaats, maar vooral de omliggende terreinen.

Op woensdag 10 februari wordt het ‘Masterplan Wagenwerkplaats’, het document waarin de toekomstplannen van de Wagenwerkplaats concreet worden gemaakt, gepresenteerd aan belangstellenden en overhandigd aan wethouder Yvonne Kemmerling van Ruimtelijke Ordening.

DSC_0841Er wordt gestart met een plenaire sessie waarin het participatieproces en het Masterplan Wagenwerkplaats wordt toegelicht. Ook blikt men vooruit naar de vervolgprocedure van het bestemmingsplan. Na de plenaire sessie heeft u gelegenheid om bij thematafels vragen te stellen op onderdelen van het Masterplan zoals groen, water & ecologie, verkeer & parkeren, milieu, duurzaamheid en het programma (wat willen we ontwikkelen in het gebied).

Iedereen is van harte uitgenodigd om bij deze slotbijeenkomst aanwezig te zijn:
Datum | 10 februari 2016
Tijdstip | 19.30 uur – 21.00 uur (ontvangst vanaf 19.00 uur)
Locatie | Het Oude Magazijn, Soesterweg 310

Wilt u aanwezig zijn bij de slotbijeenkomst, dan kunt u zich aanmelden door een e-mail te sturen aan masterplan@imoss.nl.

Participatieproces

Logos-Masterplan-bestemmingsplanIn november 2014 is de projectgroep Masterplan Wagenwerkplaats opgericht. Dit was het startsein voor een dynamisch participatieproces over de toekomst en ontwikkeling van de Wagenwerkplaats. Voor deze voormalige wagenwerkplaats van de NS wordt woningbouw en stedelijke voorzieningen mogelijk gemaakt. In het participatieproces hebben NS, Soesterkwartierders, gebruikers, belangstellenden samen met IMOSS Stedenbouw, H+N+S landschapsarchitectenen de gemeente zich met enthousiasme ingezet voor het Masterplan Wagenwerkplaats. Het document waarin de toekomstplannen van de Wagenwerkplaats concreet worden gemaakt en wat als basis dient voor het bestemmingsplan.

Voor meer informatie over het masterplan vindt u op:http://wagenwerkplaats.eu/masterplan.
Hier vindt u alles over het proces tot het masterplan en de laatste informatie.
Heeft u nog vragen? Mail deze dan naar masterplan@imoss.nl