445a20de-2ef6-49bf-b9c5-5206ea6555a4Samen met je vader slapen in een bos vol dinosaurussen in DinoPark Amersfoort; het blijkt enorm populair. ‘‘Gisteren ging de voorverkoop van Vadernacht 2016 van start en binnen anderhalf uur waren alle tentplekken volgeboekt’’, vertelt projectleider Karlijn van Riessen. ‘‘Wegens de grote belangstelling hebben wij besloten nog een Vadernacht te organiseren.’’ De ticketverkoop voor de extra Vadernacht gaat morgen om 12.00 uur van start.   

Blijkbaar is het een perfect cadeau rondom Vaderdag. ‘‘Wij ontvingen in januari al de eerste vragen van vaders die zich graag wilden aanmelden’’, vertelt de projectleider. ‘‘Door het succes van eerdere jaren, hebben wij dit jaar besloten om maar liefst drie Vadernachten te organiseren. Dit was al uitzonderlijk, maar nu blijkt ook dit niet voldoende. Aangezien wij de waaghalzen niet willen teleurstellen, hebben wij besloten om een vierde Vadernacht te organiseren van 24 op 25 juni 2016.’’

500dc1dd-939d-42ef-b4c4-7a713490cbeaTijdens Vadernacht slapen vaders met hun kinderen in het DinoPark. Nadat de tent is opgezet, kan iedereen op krachten komen tijdens de barbecue. Dit is nodig ook, want daarna zullen de survivaltalenten flink op de proef worden gesteld tijdens een avontuurlijk avondprogramma. Moeders kunnen de volgende morgen aanschuiven bij het ontbijt tussen de dinosaurussen, vervolgens kan het gezin de hele dag DierenPark Amersfoort verder ontdekken.

Tickets voor de extra Vadernacht zijn vanaf vrijdag 8 april om 12.00 uur te boeken via de site van DinoPark Amersfoort.

https://youtu.be/HbWaDf2MKUM