ValentijnsdateIn de dierenwereld komen de meest bijzondere, charmante en soms een tikkeltje vreemde versiergewoontes voor. Op Valentijnsdag kunnen alle singles van Nederland leren versieren van de dieren tijdens de Tour d’amour in DierenPark Amersfoort.

 

Relatieplanet en DierenPark Amersfoort hebben voor het eerst de handen ineengeslagen en organiseren een spannende middag tussen de dieren op Valentijnsdag. De vrijgezellen kunnen wellicht veel van de dierenbewoners leren als het om sjansen gaat.‘‘Flamingo’s dansen eerst een prachtige wals om indruk op hun partner te maken, olifantendames laten hun potentiële aanwinst eerst keuren door de hele familie en mannelijke ringstaartmaki’s proberen goed voor de dag te komen met lekkere luchtjes’’, vertelt projectleider Lize de Graaf. ‘‘Tijdens de liefdestour ontdekken de singles in welke dieren zij zichzelf het meest herkennen en kunnen dan tijdens de borrel op zoek naar soortgenoten of juist tegenpolen.’’

Liefde bij de tijgersDe singles komen onder leiding van een gids langs verschillende dieren, horen alles over de eigenschappen en versiertrucs van de dieren en wie weet ontstaat er een speciale klink met één van de aanwezig singles. De vrijgezellen kunnen deze bijzondere middag boeken via relatieplanet.nl. Ook ontvangen de deelnemers het themaboekje ‘Voortplanting en opvoeding’.