aa10Speeltuin Rivierenwijk al jaren het decor van de maandelijkse kinderdisco. Met ook al die jaren actieve Dj, Marnix Manschot. Sinds 2010 onder zijn eigen label Top Sounds draaiend en begonnen in de Speeltuin. Nu eind 2014 is deze scholier van de Bergh en Boschschool te Bilthoven bijzonder actief op allerlei festiviteiten als Dj.

Kijk en als je net begint dan heb je twee draaitafeltjes met wat boxen en discolampen voor de nodige sfeer. Wat er nu staat aan apparatuur komt toch al een eind bij een heel echte professionaliteit.

27 december de laatste discoavond van 2014 voor de jeugd uit het Soesterkwartier. Zoals gebruikelijk de jeugdige hiphoppers van 18.30 tot 20.00 uur en daarna de “street dancers” van de oudere jeugd.

Of het komt door de Kerstdagen, de kou, sneeuw of wat dan ook, er zijn in net eerste gedeelte maar ene paar kinderen. En ook de ouderen, die wellis waar met wat meer zijn, is het niet de opkomst die hier normaal is.

DSC_1700Niet getreurd het geeft mooi de gelegenheid om de laserinstallatie eens volop de gebruiken. De hele ruimte wordt gevuld met verspringende kleuren, strepen en lichteffecten. Een mooi gezicht en alles beweegt en verspringt op de maat van de gespeelde muziek.

En mocht U belangstelling zijn gewekt voor al die bewegende kleuren en figuren kunt U onderstaande Youtube dia presentatie bekijken van deze avond.Klik op de laatste foto.

 

Karel van Rooy