zomerpretgiraffenAchter de schermen kijken bij de savannedieren, klauteren door het verblijf van de hyena’s en meer ontdekken over de apen. DierenPark Amersfoort organiseert deze zomer voor het eerst Kinderrondleidingen. Kinderen vanaf zes jaar, komen op plaatsen waar hun ouders niet zijn toegestaan.

De zomervakantie staat weer voor de deur en de kindvriendelijkste dierentuin van Nederland presenteert een uniek Zomerprogramma in DierenPark Amersfoort. Naast de gratis Kinderrondleidingen, kunnen kinderen ook helpen het olifantenverblijf schoon te maken en op de zondagochtenden in augustus kunnen zij zelfs ontbijt brengen bij de beren voor openingstijd. Hierbij mogen de ouders wel een handje helpen, maar tijdens de unieke Kinderrondleidingen moeten vaders en moeders zichzelf vermaken in het in het bosrijke park. Voor sommige programma’s zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en moet vooraf via de website van het Amersfoortse park een ticket worden aangeschaft.

Het park belooft een overvol zomerprogramma waarin dieren en kinderen centraal staan. Dit jaar hebben gezinnen misschien wat minder mogelijkheden om op vakantie te gaan, daarom heeft het park een Zomerabonnement in het leven geroepen. Voor € 21,50 kunnen belangstellenden het park onbeperkt bezoeken in de zonnige maanden juli en augustus. Zaterdag 6 juli wordt om 12.00 uur de Klim Alles-route bij de hyena’s geopend en kan iedereen klauteren door het vernieuwde verblijf van de hyena’s. Deze opening is meteen de start van een bijzondere zomer in DierenPark Amersfoort.