aa10Amersfoort 22 september 2015.

Kenny’s tweewielers winkel/ reparatie zaak aan de Noordewierweg is leeg. Na bijna 8 jaar hield Kenny het voor gezien. Niet omdat het niet liep of er geen klandizie was. Het tegendeel was er gaande. Het was er altijd een komen en gaan van klanten. Het feit was, dat de winkel en herstelwerkplaats uit zijn jasje gegroeid waren. Men kwam structureel ruimte te kort.

Reden om een andere plek te zoeken en die is gevonden op de Puntenburgerlaan 66. Een geheel verbouwd pand is nu het nieuwe tweewielers centrum geworden en vandaag 22 september de eerste dag dat alles getest werd.

DSC_1120Kenny over zijn nieuwe zaak; “eerst hadden we 125 m2 tot onze beschikking. We konden op een gegeven moment de spullen niet meer kwijt. Zo stonden de twee compressoren gewoon in de winkel te draaien en was er nauwelijks ruimte voor materialen en nieuwe rijwielen/brommers en scooters.  Nu met deze nieuwe winkel hebben we ineens ruim 320 m2 vloer oppervlak. Dat is verdeeld in de “showroom”, de keuken, toiletten, werkplaats met twee volledig ingerichte bruggen. Een compressor ruimte. Materiaal ruimte, kleedruimte en ga zo maar door. Alle ingangen die voorheen naar de poort er naast liepen zijn dichtgemaakt.DSC_1127 Een nadeel is dat reparatie zaken nu door de winkel heen moeten. maar dat nemen we voor lief. ook onze zwerfkat van de Noordewierweg is mee verhuisd en heeft zijn plek inmiddels gevonden. ( op de toonbank).

Er moeten nog nieuwe brommers/scooters geleverd worden en dan staat de showroom ook weer gevuld.

DSC_1131Een rondleiding door het grote pand, geeft een goede indruk van de orde en netheid is dit tweewielercentrum. gereedschap en artikelen/ onderdelen netjes gerangschikt. Naar verluid een prettige sfeer om in te werken.

Zaterdag 26 september vindt de officiële opening plaats en is een ieder welkom een kijkje te nemen in de nieuwe zaak van Kenny’s tweewielers.

Verslag en foto,s Karel van Rooy.

Foto-impressie.DSC_1119