4484938819_99fe6c4c7d_bSinds eind september biedt Judo-school Midden judo-lessen in de nieuwe sleutel aan de Noordewierweg 252 in het Soesterkwartier. Een lang gekoesterde wens van judo-leraar Erwin Midden,

De sfeer in de wijk en het karakter van de inwoners zijn een welkome aanvulling voor onze Judo-school. Nadat we sinds de zomer hebben besloten onze lessen alleen nog maar te richten op de omgeving Amersfoort, waren we er snel uit dat er een blinde judo vlek is op de kaart van Amersfoort We hadden nu al een hoop leden uit deze buurt op een van onze andere locaties, dus waarom dan niet in de wijk zelf beginnen.”
De lessen worden verzorgd door Thom van Woerkom en regelmatig geassisteerd door judoschool eigenaar Erwin Midden. “het leuke van een nieuwe afdeling is dat je klein en laagdrempelig kan beginnen. judo_18En voor degene die al snel meer willen zijn er genoeg mogelijkheden voor wedstrijden en activiteiten”. We hopen dat deze afdeling uiteindelijk ook een succes wordt, maar daar nemen we de tijd voor.
Degene die willen aansluiten zijn welkom op zaterdagochtend. meer informatie is te vinden op www.judoschoolmidden.nl