SRO5033 Flyer Fit2B Soesterkwartier A5-LR-voorSpeciaal voor jongeren uit het Soesterkwartier hebben wij ( SRO en jongerenwerk Welzin) het project #Fit2B!!!

#Fit2B Soesterkwartier is een sport- en gezondheidsprogramma voor jongeren in de leeftijd van 11 t/m 18 jaar. Het programma bestaat uit een wekelijks sportaanbod dat gegeven wordt door sportaanbieders in het Soesterkwartier. Daarnaast organiseren we activiteiten op het gebied van gezonde leefstijl en worden de ouders hier ook bij betrokken. Gedurende de periode word je begeleid en gecoacht door Welzin en SRO.

Dus, lijkt het jou leuk om kennis te maken met verschillende sporten, meer te weten te komen over gezondheid en te werken aan een gezonde leefstijl? Of heb jij geen idee welke sport je wilt gaan doen en vind je het leuk om verschillende sporten uit te proberen? Dan is dit programma echt wat voor jou!

Datum/ tijd en locatie

Elke woensdag vanaf 16 september tot en met 16 december 2015. Van 18:30 tot 19:30 sporten en op een aantal dagen vinden er na de sportlessen gezondheidsactiviteiten plaats.

Na aanmelding ontvang je een overzicht met het programma en de locaties.

Knipsel.ccJPGMeer informatie en aanmelden:

Jongerenwerker Tielke Pollux, tielke.pollux@welzin.nl, 06- 12818084

Buurtsportcoach Lisanne Huijzendveld, Lhuijzendveld@sro.nl , 06-42832541