Helaas lieten de weergoden het afweten, regen, regen en nog eens regen gelukkig was het met schaarse ogenblikken even droog.  Er waren maar liefst drie springkussens neergezet, onder supervisie van Henk Baum.

Een een heuse stormbaan, een kasteel en een clown springkussen al voor één uur stond de stormbaan op zijn plek en was gereed voor gebruik mogen we al meneer mogen we al hoorde je van alle kanten ze waren wat ongeduldig, en het regent maakt dat wat uit? voor de aanwezige kinderen niet maar….. even wachten tot de twee andere springkussens ook staan.

Henk hield toezicht bij de stormbaan en maakte er een wedstrijdje van en zorgde dat alles zonder kleerscheuren verliep, de overige vrijwilligers van de speeltuin hielden het toezicht bij de andere twee springkussens. Gelukkig had iedereen zijn zonnige humeur meegebracht zodat het toch een geslaagde middag was.

Regende het erg hard kon er binnen even geschuild worden en een drankje genuttigd welke weer tegen een sterk gereduceerd tarief verkrijgbaar was. Er waren enkele die hards die vrolijk doorgingen en er later als ‘verzopen katjes’ bij liepen maar het mocht de pret niet drukken. Ondanks het weer toch een geslaagde middag.

Morgen staat de kinderbingo op stapel met vele mooie prijzen om half twee start bingo-juf Annie met het noemen van het eerste getal, tot dan!

Foto’s en verslag Ton Schimmel