KnipselBij de ingang van het Piet Mondriaanplein (de rotonde voor de noord-ingang voor het station) word binnenkort gewerkt aan de toegangsweg van de Wagenwerkplaats. Het stuk betonklinkers van de doorgaande weg voor de ingang van het P&R-terrein zal vervangen worden door asfalt. Deze werkzaamheden zullen worden uitgevoerd in de periode van 16, 17 en 18 december 2014 met eventuele uitloop op 19 december 2014.

Het P&R-terrein zal toegankelijk blijven, de doorgaande weg zal gedurende de werkzaamheden volledig zijn afgesloten. Voetgangers kunnen tijdens de werkzaamheden via het P&R-terrein en de voetgangersdoorgang, aan de zuidwestkant van de parkeerplaats, de Wagenwerkplaats nog gewoon te voet bereiken.

Bij beide toegangswegen naar de Wagenwerkplaats (vanaf Soesterweg en Mondriaanplein) wordt een informatiebord geplaatst over de afsluiting.

Na het aanbrengen van asfalt zal de looproute verbeterd worden met een duidelijkere oversteek. Gedurende deze werkzaamheden zal de doorgaande weg gewoon toegankelijk zijn.