dsc_6819De voortekenen waren juist, de verwachting dat de Indonesische avond in Puntenburg, druk bezocht zou worden klopte in zijn geheel.

Niet dat het record van de vorige keer werd verbroken, maar toch waren een 100 tal bezoekers op deze avond afgekomen. Onder hen duidelijk de verschillende dansgroepen, die normaliter afzonderlijk hun hobby beoefenen. De stijldansers en Line-dansers samen geeft toch een bijzonder cachet aan het geheel.

dsc_6844Will Jansen en haar “friends” waren weer heerlijk aan het freewheelen met de muziek, oude nummers . “Fire”  van Bruce Springsteen cq de Pointersisters, of Romeo and Juliet, maar ook het enige Nederlandstalige nummer “Ik hou van jou” passeerden als vanzelf de revue .  Een ware happening en het merendeel van het publiek verkoos er voor om gewoon te genieten van het optreden van Will en Friends.

Een nieuwe zangeres ( Maja) is aan het ensemble toegevoegd en niet zonder succes . Haar “jazz” stem paste uitstekend bij het “timbre” van de iet wat omfloerste stem van Will.csc_6874

Terwijl de keuken ( Koks-Mediair) zich manifesteerde met allerlei Indonesische gerechten, werd er wisselend gedanst of gezellig met elkaar gesproken.

dsc_6810-001Oude bekende ontmoeten elkaar weer en verrassend was dat de muzikant Martin Dhamarco en zijn gevolg ook deze avond bijwoonde. Of zoals hij vertelde” Lekker hé , gewoon een goede gezellige avond”

Kinderen die meegekomen waren, hadden hun eigen “ding” uitgevonden in de hal van het complex en er een ware speelplaats van gemaakt.

dsc_6798Kortom een zeer geslaagde avond en hopelijk weer tot snel een herhaling.

Verslag Karel van Rooy.

Foto,s Nel Groenendijk en Karel van Rooy,

Fotoalbum.