112 en geen spoed wel politieWeer zijn er inbrekers actief geweest in onze wijk. Zaterdagavond is er op de Dollardstraat ingebroken tussen 16.30u en 22.30u hebben inbrekers zich via de achterzijde van het huis toegang verschaft tot de woning. Wat er buit gemaakt is, is bij ons niet bekend.

Op zondagavond (vermoedelijk rond 19.00u) is er ingebroken in een schuur aan de Dommelstraat. Uit de schuur is een kettingzaag ontvreemd. Ook is er geprobeerd bij de woning in te breken. Hierbij zijn de daders mogelijk gestoord door een van de buren. De schade aan deur en posten was duidelijk zichtbaar.

Ter voorkoming vragen we aan alle wijkbewoners extra alert te zijn. Laat u de hond uit, let dan extra op vreemde figuren/ vreemde acties. In geval van twijfel bel 112. Zorg dat ramen deuren dicht zijn en buitenverlichting brandt, en laat vooral niet weten op de sociale media als Facebook, Twitter en dergelijken dat u weg zult gaan. Zorg verder dat luxe apparaten uit het zicht staan en bij voorkeur achter slot en grendel opgeborgen zijn. Doe gordijnen dicht en laat radio aan/licht branden. Geef dit aan zoveel mogelijk van uw buren en kennissen in de wijk door. Wij willen ten slotte allemaal graag veilig wonen, en dus ook thuis kunnen komen.