Bosbad P -019Vrijdagavond 26 augustus de start van een spetterend weekend in het Bosbad begon met een Poolparty. Na de sluiting van het “gewone vrije” zwemmen werden de laatste voorbereidingen gedaan om de Pool-party veilig te laten verlopen.

Hekken werden geplaatst om te voorkomen dat mensen in het donker en in een vrolijke bui, van de glijbaan af zouden gaan. Verderop werden nog wat attributen ter versiering en vermaak vastgemaakt in de buurt van de tapplaatsen.

Bosbad P -042Een mooi podium voorzien met geluidsapparatuur, waar de DJ’s al aan het inregelen en afstemmen waren. Ook de verlichting werd nog even afgesteld zodat het veld ook regelmatig van kleur voorzien zou worden.

Geleidelijk aan kwamen de “Pool- party-gangers” binnen, en zochten een plekje in en rond het water. En kwamen hier en daar al snel in beweging.

Veiligheidsmensen bij de ingang zodat er geen gevaarlijke spullen naar binnen gebracht zouden worden. Mensen van de SRO liepen rond het bad om te voorkomen dat er mogelijk ongelukken zouden gebeuren, en mensen daarbuiten die in het ergste geval een ongelukkige konden helpen.

Bosbad P -044Daarnaast was er de groep “Bosbad Crew” die tal van zaken deden, niet in de laatste plaats om de sfeer te verhogen.

De muziek werkte opwekkend, en gedanst werd er zowel in als buiten het water. Op diverse plaatsen probeerde men ook de strandballen mee te laten doen op de muziek, al lag dat tempo wat lager, de sfeer bleef hoog.

Sfeerimpressie en fotoreportage: Nel Groenendijk