Met ingang van 1 februari is XL Adventure het aanspreekpunt voor de uitleen van de gratis SoesterVertierBox.
Een box met materialen om je feest extra kleur te geven . De inhoud bestaat uit: een elektrische ballonnenpomp, ballonnen, spandoeken, vlaggenlijnen, bevestigingsmaterialen en bierviltjes!!!
Meer info op www.soestervertierbox.nl. Alvast reserveren kan via info@soestervertierbox.nl
Myra Steens ( concept en realisatie) en Maurits Sengers (grafisch ontwerp/ www.vormkracht.nl) hebben de feestelijk box in 2009 samengesteld.
De box is mogelijk gemaakt dankzij bijdrages uit het buurtbudget. Feesten komt altijd de levendigheid/leefbaarheid in de wijk ten goede….De box werd in de afgelopen jaren al door vele personen en organisatie gebruikt.

Tijdens de één minuut presentatie bij de eerste bijeenkomst van Bedrijvig Soesterkwartier december jl. deed Myra een oproep zodat iemand anders de uitleen voor zijn/haar rekening zou kunnen nemen. Xander Timmerman van XL Adventure and events bood spontaan aan dit te willen gaan doen. Xander zelf woonachtig in het Soesterkwartier kan met zijn bedrijf, vijf dagen in de week van 09.00-17.00 uur, het afhaalpunt zijn voor de box. Zijn bedrijf die ook heel wat feestelijke activiteiten aanbiedt en spelmateriaal verhuurd heeft er dan ook helemaal zin in.
XL Adventure ( http://www.xladventure.nl) is te vinden iets buiten het Soesterkwartier maar toch heel dichtbij……aan de Chromiumweg 119 ( t.o.v. de vuurtoren van de Shurgard)