Wijkmuseum

signbot (1)

A.s. zaterdag, expositie over 25 jaar Centraal Stadsgebied Amersfoort in het Wijkmuseum, www.wijkmuseum-soesterkwartier.nl 12.00-17.00 uur St. Bonifaciusstraat 61. Loop even binnen en schrijf in op de herdruk met veel nieuwe aanvullingen van het boek: “Dit is het Soesterkwartier”.

A.s. zaterdag is er weer een spelletjesavond in buurthuis de  Nieuwe Sleutel (Noordewierweg 252-1. Meer weten? Zie de mooie website www.soesterkwartier.org

En zondagmiddag van 14.00-16.00 uur is de Verkeerstuin op de Wagenwerkplaats weer open. Ingang Soesterweg 244, of via Piet Mondriaanplein.  Toegang gratis, kinderen zijn welkom, onder begeleiding van hun (groot)ouder/ouders.

16-21 oktober – De grote spoorparade op de Wagenwerkplaats – in de herfstvakantie – komt er aan. Vanaf die week weet heel Nederland waar de Wagenwerkplaats ligt:  de leukste plek van Nederland. Zie op www.175jaarspoor.nl voor het zeer uitgebreide programma. Een bijzonder evenement over techniek en innovatie, over de mensen van het spoor, de reizigers en over nog heel veel meer. SpoorParade Amersfoort inspireert, vermaakt, verrast en is voor jong en oud een gezellige dag uit. Met onverwachte theatervoorstellingen, artiesten, spoorcolleges, treinenshows en unieke interactieve demonstraties. ( Verzoek bemanning stoomtrein: Van 15 t/m 21 oktober zoeken wij een overnachtingsadres voor onze treinbemanning in het Soesterkwartier. Wij rijden ter gelegenheid van Spoor 175 deze dagen met onze stoomtrein in Amersfoort. Wie heeft slaapruimte voor 4-6 personen voor ons ter beschikking met douchegelegenheid en ontbijt? (065)535-6731)

KBS-de-Kubus (Custom)En Duurzaam Soesterkwartier nodigt u uit om even op hen te stemmen – we gunnen De Kubus: zonne-energie overal graag de hoogste plaats in Utrecht.

Vindt u ook dat de zonne-energie uitwisseling van Basisschool De Kubus met haar partnerschool in Cambodja het groenste project van Utrecht is? Stem voor 27 september op: OBS De Kubus: zonne-energie overal. Ga naar www.degroeneutrechter.nl en breng uw stem uit (onderaan de pagina). Vergeet vooral niet om deze mail door te sturen aan uw vrienden, zodat zij uw enthousiasme kunnen delen met het uitbrengen van een stem.

Breng je stem uit!