39920102

 

De organisatie Sofie aan Tafel heeft een fotowedstrijd uitgeschreven. Wie het het weekend van 23 maart het grootste gezamenlijke kook- en eet evenement in Nederland op treffende manier weet vast te leggen, maakt kans op een authentieke Sofie-taart.

Bijzondere momenten zijn er om vastgelegd te worden. Het team van Sofie aan Tafel roept gastheren, -vrouwen en gasten op om dit tijdens Sofie aan Tafel op 23 maart ook te doen. Het mooiste Sofie-moment kan voor 29 maart worden ingestuurd via www.sofieaantafel.nl. De drie origineelste inzendingen ontvangen een smakelijke Sofie-taart.
Sofie aan Tafel bestaat sinds 2007 en wordt breed gedragen door talloze inwoners van Amersfoort. Duizenden Amersfoorters schoven, uitgenodigd door meer en minder onbekenden, aan tafel bij andere Amersfoorters. Ook steden en dorpen in een brede straal rond Amersfoort omarmen inmiddels het initiatief.
Sofie aan Tafel biedt een aanleiding om verbindingen te leggen met oppervlakkige bekenden uit de wijk, van school of bij vereniging. Sofie aan Tafel is initiator maar kookt zelf niet.. Het zijn de talloze gastheren en gastvrouwen die Sofie aan Tafel tot een succes maken. In het vierde weekend van maart nodigen inwoners van Amersfoort bekende en minder bekende uit de omgeving uit om te komen eten. Tijdens het eten is er tijd voor uitwisseling en verdere kennismaking.
Wie thuis gast wil ontvangen voor ontbijt, lunch, de thee, borrel of diner, kan zich als gastheer of -vrouw opgeven via www.sofieaantafel.nl.

 

Bron: stadamersfoort.nl

Foto: Johanna van der Werff