braderie (33)De Zomerparade moeten we vanwege het vooruitzicht van extreme hitte voor zaterdag afblazen. Zondag gaat wel gewoon door.

De voorspellingen voor komende dagen zijn tropisch. Temperaturen van meer dan 30 graden worden gemeld. Het lijkt op zaterdag, met getallen van boven de 35 op een climax te komen. We beseffen dat we daarmee risico’s aangaan.

De zondag wordt het wat koeler, en gaat het feest wel door. Tussen 12 en 5 uur staat de Noordewierweg in het teken van de Zomerparade, met veel en leuke hoogtepunten. Bezoek de website www.SKzomerparade.nl, waar veel informatie te vinden is. Kom gerust een kijkje nemen, en laat je verrassen door de energie die zondag los komt!

unnamed (3)Floreyn zegels: Zegelkaarten kunnen gewoon op zondag worden ingewisseld. Behalve een leuke korting, doen deze ook mee met een verloting van leuke prijzen op zondag. Wijk-wethouder Fleur Imming trekt deze prijzen om 15.00 uur op het podium bij de kerk. LET OP: ook niet volle kaarten mogen dit keer worden ingeleverd voor deze verloting.

Met vriendelijke groet,

Henry de Gooijer, namens het organisatie-comité

Noot redactie: het gestelde van de Speeltuin gaat wel door.