Atelier 4B exposittieDeelnemers aan Atelier 4B tonen een selectie van  het werk dat zij het afgelopen seizoen gemaakt hebben. Onder professionele begeleiding van Julia van Raamsdonk, beeldend kunstenaar, worden teken- en schilderlessen gegeven in Atelier 4B, een oud voormalig fabrieksgebouw uit de jaren ’20 nabij de Wagenwerkplaats in Amersfoort. De inspirerende en enthousiasmerende lessen van Julia van Raamsdonk geven een klein gezelschap van amateurkunstenaars de gelegenheid hun beeldende vaardigheden verder uit te diepen. Uitgegaan wordt van de kwaliteit en mogelijkheden van de individuele deelnemer.Naast de lessen in het atelier worden excursies gemaakt en de op locatie gemaakte schetsen later in het atelier tot schilderij omgezet.

Daarnaast biedt Atelier 4B de mogelijkheid van deelname aan korte workshops waaronder ook een kennismaking met grafische technieken.

Tijdens de expositie is er op de zondagmiddag 12 mei een kleine demonstratie grafiek.Tekeningen van maskers worden dan op een bijzondere wijze afgedrukt, waarmee deze kunstwerkjes meer een object worden, dan alleen een afdruk.

Kijken, schetsen en schilderen dat is telkens een avontuurlijke dialoog tussen de  maker en zijn/haar doek. Tot welke resultaten deze dialogen kunnen leiden kan met eigen ogen worden bekeken in het atelier 4B aanstaand weekeinde za. 11 en zon. 12 mei van 14.00 tot 17.00 uur. Belangstellenden zijn van harte welkom op het adres van Atelier 4B, Dahliastraat 4B in Amersfoort.

Op beide expositiedagen zijn de schilder-tekenaars en Julia van Raamsdonk aanwezig voor verdere toelichting en meer informatie.

Meer weten: Atelier 4B, Julia van Raamsdonk, beeldend kunstenaar tel. 033 – 4617201

Weekend zaterdag 11 en zondag 12 mei

van 14.00 uur tot 17.00 uur

EXPOSITIE ATELIER 4B

Thema:  Verweven culturen, maskers en motieven.