kidsDeze zomer: op expeditie bij olifanten, giraffen en wolven in DierenPark Amersfoort


Deze zomervakantie organiseert DierenPark Amersfoort speciale dierenexpedities achter de schermen. Kinderen leren van 9 juli t/m 4 september alles over de verzorging van verschillende dieren tijdens ZOO’n ZOOmer.
 

Tijdens de exclusieve dierenexpedities ontdekken jonge bezoekers hoe het eraan toegaat achter de schermen in het Amersfoortse park. Iedereen die tijdens de vakantie liever rustiger aandoet, kan ontspannen op het speciaal aangelegde zandstrand. Kinderen kunnen hier spelen met water, terwijl hun ouders vanuit de strandstoel genieten van zomerse muziek, uitzicht op de apen en een barbecue.

oliTijdens de drie verschillende dierenexpedities gaan de avonturiers langs bij olifanten, giraffen en wolven. Deze laatste dieren zijn deze zomervakantie voor het eerst te zien in het park. Vanaf de start van ZOO’n ZOOmer is er in het park namelijk een gloednieuw gebied te bewonderen: het Woud. Hier staat de Nederlandse natuur centraal en komen onder andere wolven en dassen te wonen. Met deze nieuwe ontwikkelingen belooft het een uitdagende zomer te worden in DierenPark Amersfoort.

https://youtu.be/1-iJLb0WLqE