Parkeren puntenburg zorgMisschien komt u wel eens op Puntenburg Zorg om deel te nemen aan een activiteit. Of misschien komt u er vaak om uw vader en/of moeder te bezoeken.

Heel vaak komt het voor, dat kinderen één van hun ouders op moet halen voor een doktersbezoek. Komt u met de auto? Dan hebt u vaak pech omdat er geen parkeerplek voor u is, parkeerders die naar het station gaan om daar de trein te nemen zijn u al heel vroeg voor geweest.

Kinderen die van ver komen overwegen daarom misschien sneller om dan alleen op zondag te komen. Kom je uit de buurt dan kun je natuurlijk gewoon op de fiets komen, helaas ben je dan wel degene die de zorg voor pa/ma gemiddeld 3 dagen per week vaker hebt dan de andere kinderen, omdat jij zo lekker op de fiets kan gaan!

Zo zijn er vele kinderen (vaak de mantelzorgers) die zelfs moeite hebben om een plekje voor hun fiets te vinden. We proppen wat af daar op de Puntenburg Zorg.

dan komen we op het idee dat er aan de voorkant van het complex ook nog fietsenrekken zijn, daar is nog ruimte, jippie! Eenmaal aan de voorzijde aangekomen vergaat de goede zin, vele auto’s die daar ook parkeerruimte zagen. Oke, dat er een bord staat “verboden te parkeren wegsleepregeling” daar storen wij ons niet aan.

Zelfs vóór de fietsenrekken worden auto’s geparkeerd. Je draait een beetje met je fiets om ertussendoor te komen maar oke, je staat. Als je dan terugkomt merk je dat ook andere fietsers moeite hebben gedaan om hun fiets te stallen, alleen jij kan er dan niet meer uit.

De meeste mensen hebben geen opvouwbare fiets en men laveert wat heen en weer om eruit te komen, lichtelijk inwendig geïrriteerd en zelfs in je hoofd een scheldkanonnade want dat doe je natuurlijk niet in het openbaar!

Leuk zo’n bord “wegsleepregeling” Je moet er dan wel nog even iets mee doen.