Einde Salon: Opening 22 INK

Soesterkwartier 2 juni 2021, de oude Salon op de Noordewierweg is slechts nog een herinnering. Een lichte doordruk op de gevel, waar straks de nieuwe naam 22 INK zal verschijnen.

Door Karel van Rooy, freelance rapporterend voor de Wijkwebsite.

Zoals eerder op deze website vermeld, was het in goede staat houden van de “oude” schoonheidssalon een zware opgave. Patricia van Nimwegen kreeg menig probleem te verwerken. Door een auto immuunziekte en ernstig wordend ziekte beeld, werd zij genoodzaakt te stoppen met de “beauty “activiteiten.

zie :https://www.soesterkwartier.info/fenix-uit-de-as-herrezen-de-salon-noordewierweg/

Na wat universitaire studie afrondingen, werd de draad weer opgepakt en de oude “Salon” ontmanteld,

De gehele transformatie werd door haar zelf gedaan. Alles werd opnieuw in een andere kleur gezet, die zeker sfeer bepalend is voor de huidige uitstraling.  Werkend met boormachine is haar kennelijk niet vreemd.

Een nieuwe naam had ze ook al bedacht en een nieuw “gevelbord” gemaakt. Elke hulp die werd aangeboden, werd geweigerd. “Ik moet dit zelfstandig op de rails krijgen” was haar antwoord. En hoe,

2 juni  2021 te 15.00 uur, was de “deadline” dan moest de nieuwe zaak worden geopend.

Dat de laatste loodjes zwaar kunnen wegen, bleek al 1 uur voor de opening. Patricia liggend op de vloer, boormachine, bitjes, schroeven en letters, rond haar. Het nieuwe bord werd een feit. Vriendin Miranda eveneens druk doende alles op zijn plek te krijgen.

Maar tegen de klok van 15,00 uur was er een grote zucht van verlichting. “we made it” en geen moment te laat. Voor de deur had zich inmiddels Wethouder Fatma Koser  Kaya gemeld, teneinde de officiële opening te kunnen verrichten.

Houdend aan de Corona voorschriften, met mondkapjes werd kennis gemaakt.  De eerste indrukken verwerkend, omtrent de inrichting, werd overgegaan tot de onthulling van  de nieuwe naam en logo.

Met een symboliek gebaar, werd door de wethouder en Patricia de nieuwe naam onthuld. 22 INK zal voortaan zichtbaar zijn op de “winkelstrip”.

Hierna liet de Wethouder zich uitvoerig informeren over de nieuwe aanpak en vooral het specialisme wat Patricia zal uitvoeren.

Gedeeltelijke opsomming.

“Ik zal mij richten op tepelhof pigmentatie voor vrouwen wie een borst reconstructie ondergaan hebben door borstkanker, littekens pigmentatie, wenkbrauw permanente make-up& Body art tattoo.”

Een uitgebreide folder is aanwezig.

Na alles met goedkeuring te hebben gezien, verliet de Wethouder mevrouw Kaya de hernieuwde zaak en konden belangstellende ook een kijkje nemen.

 

 

 

Redactie Wijkwebsite

Karel van Rooy

foto/s

https://photos.app.goo.gl/YjNFroFFvPpHHPGs6