De WarVan de redactie: Wij feliciteren onze “buurvrouw” Diana Wildschut van De War, met haar eervolle vermelding!

Diana Wildschut uit Amersofort heeft een eervolle vermelding gekregen van de jury van De Pluk van de Pettefletprijs. De prijs is een initiatief van de Natuur en Milieufederatie Utrecht (NMU) en gaat naar de initiatiefnemers van het Utrechtse volkstuincomplex De Pioniers, voor een beleeftuin waar mensen elkaar kunnen ontmoeten.

Veertien initiatieven zijn ingediend voor de Pluk van de Pettefletprijs 2013 van de Natuur en Milieufederatie Utrecht. Bezoekers van de website van de NMU en een jury hebben gestemd en beoordeeld. De Utrechtse prijswinnaar dingt mee naar de landelijke Pluk van de Pettefletprijs, die in april 2013 wordt gehouden.
Een eervolle vermelding is aan twee initiatieven toegekend: Diana Wildschut, actief met talrijke natuur en milieuprojecten, uit Amersfoort en Juf Eveline Gaspersz met haar plan voor een groen schoolplein in de Utrechtse wijk Zuilen.
De jury over Diana Wildschut:
,,Diana Wildschut is waanzinnig actief, op alle fronten. Ze heeft een groot aantal aansprekende initiatieven op haar naam staan, waar ze veel media-aandacht voor weet te creëren. Juist die creativiteit en het enthousiasme weet de jury zeer te waarderen.”

Bron: De Stad Amersfoort