Vadernachtslapen tussen dino’s in DinoPark Amersfoort

Het is weer eens wat anders dan een paar sokken; in DierenPark Amersfoort kunnen vaders en kinderen het weekend van Vaderdag een tentje opzetten tussen de dino’s in DinoPark Amersfoort. Voordat de zaklampen in de tenten uit gaan, wordt de spanning flink opgebouwd… En moeder? Zij heeft het huis een nachtje voor zichzelf.

Brullende dino’s, krakende bomen en kleurrijke helmkasuarissen; DierenPark Amersfoort daagt vaders uit alleen met hun kroos te overnachten in een donker bos vol dino’s. ‘‘Vaderdag is natuurlijk een dag voor vaders en kinderen’’, zegt projectmanager Josephine Faber. ‘‘Zo kunnen kinderen met hun vader een onvergetelijke ervaring beleven.’’ Vadernacht vindt plaats van vrijdag 13 juni op zaterdag 14 juni en van zaterdag 14 juni op zondag 15 juni.

Het is de derde keer dat het Amersfoortse park Vadernacht organiseert. De afgelopen twee jaar was de belangstelling enorm. ‘‘De tentplekken waren binnen een halfuurtje uitverkocht, daarom hebben wij een extra nacht georganiseerd’’, vertelt de projectmanager. Per nacht zijn er 75 tentplekken voor vaders en kinderen beschikbaar, dus gezinnen moeten er op tijd bij zijn. De verkoop van de Vadernachttickets gaat woensdag 16 april om 11.00 uur van start op de nieuwe DinoPark website die op hetzelfde moment wordt gelanceerd. Moeders hoeven hun familie niet lang te missen, want zij kunnen de volgende morgen aanschuiven bij het ontbijt in DierenPark Amersfoort.

Kom op 20 of 21 april naar de Paasbrunch in DierenPark Amersfoort