JAAAAAA!! 22 september is de nieuwe editie van de wijkquiz. 

Maar liefst 7 teams deden mee met de eerste editie. Het werd een “hilarische”avond. Het bleek best nog ingewikkeld te zijn de vragen over het Soesterkwartier, of over muziek, te beantwoorden. Vast staat wel dat  Quiz II, net zo gezellig wordt als de eerste.

De onderlinge rivaliteit tussen de “straten” is sterk aanwezig, blijkens de gegeven cijfers van de vorige sessie en antwoorden. Op een of andere wijze, is het “winnaarsbord” met de straatnaam “Zegevierstraat”  in de nachtelijke uren naar een andere straat te verhuisd.  De competitie is dus sterk vertegenwoordigd.

Gaat de Merwedestraat haar plek verdedigen? Of durven zij het niet aan? Welk team laat zien dat zij (deze keer wel?) rechtmatige eigenaar van het zegevier-straatnaambordje worden? En gaan de teams ook zelf een ronde verzorgen?

Je gaat het meemaken op 22 september. Meld je team aan. via deze pagina of wijkquiz@gmail.com In een team zitten 2 mensen uit je straat, je mag ze aanvullen met buren bekenden of buitenlui tot een totaal van maximaal 6 personen per team.

Bedenk ook een ronde! Fijn voor ons & leuk voor iedereen. Weet jij veel (of wil je veel weten) over .. you name it .. je werk? .. vlinders .. of .. superhelden .. douaniers .. taal .. of.. of .. of .. EN vind je het leuk om een paar vragen te bedenken dan horen we graag van je. Een paar regeltjes:

– Je mag zelf die ronde niet meedoen maar wel zelf presenteren (hoeft niet)
– Je houdt de antwoorden top-secret
– Maximaal 1 ronde per team per quiz
– App/mail ons voor de PowerPoint template en inspiratie / voorbeelden
– Of lever de vragen los aan
– Een ronde heeft ongeveer 6-8 vragen, lever er 8-10 aan, we integreren de leukste in de quiz
– Gebruik zoveel mogelijk muziek/geluids/video fragmenten
– Zorg dat er zo min mogelijk discussie kan zijn over de antwoorden
– Een doe-ronde, hilarische kwink-/afslagen en andere ongein wordt van harte geliked
– Deadline: Toezeggen > zsm & iig voor 14 sep. Aanleveren > Voor 18 sep.
– En de bonustip > je mag het ook met z’n tweeën doen..

De nu al legendarische wijkquiz van het Soesterkwartier. Maximaal 8 teams, 5 rondes, 1 winnaar. Vaste rondes zijn een muziek-, een Soesterkwartier- en een doe-ronde. Schrijf je straatteam in via Wijkquiz@gmail.com ovv max 6 teamleden waarvan er minimaal 2 uit de betreffende straat komen.

Schrijf je nu in via wijkquiz@gmail.com