De week tegen de eenzaamheid is begonnen…

Dus als U aanschuift in Puntenburg, kunt U daarna gelijk door naar de Nieuwe Sleutel.

PuntenburgDe langste eettafel door Koks Mediair

Datum(s) – 26 sep 2015
11:30 – 14:00

Locatie
Puntenburg – Vijverzaal

Koks Mediair organiseert de langste eettafel

Het driegangenmenu voor 6 euro bestaat uit: vermicellisoep stamppot zuurkool met gehaktbaltbal en jus, vla.

Aanmelden en betalen kunt u via Koks Mediair voor 21 september a.s.

Voor meer informatie, vragen en kosten kunt u contact opnemen met; Birkhoven Zorggoed Team Welzijn

Buurthuis De Nieuwe Sleutel

10009946_691264277597682_2086596576188979375_oKomende zaterdag 26 september doen we als buurtkerk samen met De Nieuwe Sleutel mee aan De Langste Eettafel van Nederland. We hopen dat het gezellig wordt en dat er allerlei mensen komen. Iedereen is welkom. Vooral ook mensen die wel wat aanspraak kunnen gebruiken. Je kunt ook iemand meenemen die je kent.unnamedjfjfj

Vanaf 17.00 uur zelf poffertjes maken voor kinderen

Vanaf 17.30 uur samen eten, het is gratis (ook halal deels)

Samen eten verbindt. Samen eten is een gemakkelijke en leuke manier om nieuwe mensen te ontmoeten. Of elkaar beter te leren kennen.

Daarom wordt tijdens de Week tegen Eenzaamheid De Langste Eettafel van Nederland gevormd. Een concept van Resto VanHarte dat speciaal voor de Week tegen Eenzaamheid in een nieuw jasje is gestoken. Overal in het land organiseerden organisaties, bedrijven en gewoon mensen een etentje. Met acht mensen in de tuin van de buurman of met tweehonderd mensen in de eetzaal van een verzorgingshuis. Virtueel verbinden we al die eettafels tot De Langste Eettafel van Nederland.

Eén tafel

Door alle etentjes aan te melden op deze website en te verbinden, wordt online De Langste Eettafel van Nederland gevormd. Per persoon wordt 50 centimeter geteld. In 2014 telde De Langste Eettafel van Nederland bijna 9 kilometer, wat staat voor 18.000 mensen. In 2015 willen we natuurlijk de 10 kilometer halen!

Doe mee

Iedereen kan deelnemen. Door aan te schuiven bij een eettafel of – en zeker als er niet al in de buurt een eettafel wordt georganiseerd – door zelf een etentje te organiseren. Over hoe je een eettafel organiseert geven we hier informatie. De mogelijkheden om aan te schuiven bij een etentje verschijnen in aanloop van de Week tegen Eenzaamheid in de landelijke agenda.