DSC_7619Jubileumvoorstellingen van WZAB: vanavond (19 september) en volgende week donderdag 24 en zaterdag 26 september in de Laswerkplaats op de Wagenwerkplaats

(Zaal open: 19.30 uur; Aanvang: 20.00 uur)(avondvullend programma!) ook voor 19 september zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. 

  • In 2015 viert WZAB haar 15-jarig bestaan. De theatergroep uit het Soesterkwartier van Amersfoort kan zich geen betere jubileumvoorstelling bedenken dan door het publiek een blik in de ‘keuken’ van het amateurtoneel te laten werpen. Laat je verrassen door deze komedie en alleextra’s die deze liefhebbers van het theater je zullen voorschotelen.

Toneel: ‘Amateurs!’ door We Zijn Al Begonnen (Zie ook http://www.wzab.nl/data-amateurs)

Amateurs! is een voorstelling over een groep amateurtoneelspelers die hard repeteert voor een nieuw toneelstuk. Naarmate de première nadert, raken de zenuwen gespannen en de gemoederen oververhit. Alle emoties zoeken een uitweg, want niets menselijks is de amateurspeler vreemd. Regisseur Ronald Stout paste het stuk van Wannie de Wijn aan voor WZAB en regisseert een voorstelling waarin humor, haat en nijd, liefde en verdriet, talent en onkunde over elkaar heen struikelen.

Tekst: Wannie de Wijn
Regie en tekstbewerking: Ronald Stout
Spel: René Joustra, Sophie van Tamelen, Vera Hennink, Suzanne Leijendekkers, Mariken Martens, Trees Roest, Carine Smit, Sander van der Veeke, John Kortenray
Productie en assistentie: Lucas van Tamelen, Lydi van Wijk, Casper van Tamelen
Techniek: Mark Colijn

Data:, zaterdag 19, donderdag 24 en zaterdag 26 september
Zaal open: 19.30 uur; Aanvang: 20.00 uur (avondvullend programma!)
Kaarten: € 12,50 incl. koffie vooraf
Locatie: Laswerkplaats, Soesterweg 334, 3812 BH Amersfoort (op terrein Wagenwerkplaats)
Route: http://laswerk.net/route

raddraaierszaterdag 19 september met medewerking van De Raddraaiers en de Feedback band

Zoals de Raddraaiers zelf zeggen: “Wij kloppen de euro’s uit uw zakken in ruil voor waanzinnige prijzen.”

 

De naam zegt het al, veel interactie met het publiek. feedbackband-logoDat wat je geeft, krijg je namelijk altijd terug en Feedbackband geeft alles! De fantastische uitstraling van de band op het podium zegt genoeg. Wat maakt Feedbackband anders dan andere bands? Wel, deze band heeft een vrouw op drums! En behalve drumtalent heeft ze ook nog eens zangtalent. Een ras entertainer op leadzang en een bassist en gitarist met verrassingen.