10365903_1413985112215733_435314155761945371_nAfgelopen dinsdagavond 10 februari, was er een eerste  presentatie voor de omwonenden
van het plan Hart Soesterkwartier
Lees het interessante artikel op de website van de wijk.
woensdag 11 februari avond
De Nieuwe Sleutel 20.00 uur
Vervolg bijeenkomst Samenwerkplaats Soesterkwartier en de WAS. Veel van de mogelijke plannen voor wat betreft de Noordewierweg zijn in diverse sessies reeds openbaar gemaakt. De Zomermarkt blijft echter nog een “bespreekpunt”
Buurtcafé
Het eerder aangekondigde Buurtcafé van woendag 11 oktober in de Gooijer, gaat deze maand helaas niet door.
Maar …. bent als buurtbewoner u toevallig geinteresseerd in ervaringen die er in diverse wijken in Amersfoort zijn opgedaan met buurtprojecten?
Er is woensdagavond 11 februari wel een werkconferentie over dat onderwerp bij de Hogeschool Utrecht. Geinteresseerden en betrokkenen zijn ook welkom. Klik Hier
zaterdag 14 februari overdag
Wijkmuseum Soesterkwartier St. Bonifaciusstraat 61  
Tentoonstelling Er zit muziek in ’t Soesterkwartier 11.00-16.00 uur
Tussen 13.00-16.00 uur optreden van de Jammyband. Gratis entree
Meer over de Jammyband op: www.wijkmuseumsoesterkwartier.nl
ROC Sportschool Bokkeduinen. Vanaf 16.00 uur een overzicht en presentatie over de West-tangent. Aanschouw wat men voor heeft met de BW laan en de aansluiting naar het station.
vrijdag 20 februari avond
Meedoen aan een onderzoek over klimaatverandering in Amersfoort? Voor het Soesterkwartier worden zo’n tiental deelnemers gezocht.
Startbijeenkomst “Meet je stad!” – 20 februari 19:30

Avond met informatie over het burgerwetenschapproject Meet je Stad!. Meet je Stad! is een burgerwetenschapsgroep die klimaatverandering in Amersfoort op straatniveau in beeld gaat brengen. Dat kan bijvoorbeeld door meten of verhalen ophalen. De deelnemers bepalen zelf de inhoud van het onderzoek. Meet je Stad! is voor iedereen, onafhankelijk van voorkennis of opleidingsniveau.
Hoe kun je meedoen? Wat wordt er wel en niet van je verwacht? Wat gaan we eigenlijk doen? Antwoord op deze vragen en voorbeelden en inspiratie kun je halen op deze startbijeenkomst. Zie de website 
http://www.meetjestad.net

ER IS VAN ALLES TE BELEVEN IN HET SOESTERKWARTIER!