Onderstaande brochure wordt verspreid onder bewoners van huurwoningen van Alliantie en Portaal.

dag_van_het_hurenBeste buurtbewoner,

Zaterdag 12 september is het de Dag van het Huren in Nederland.
In Amersfoort organiseren Alliantie en Portaal samen een aantal activiteiten in het Soesterkwartier. U bent van harte welkom.

U kunt mee doen aan een puzzeltocht door het Soesterkwartier. De wijk waar de eerste Sociale huurwoningen staan van Amersfoort staan.. U komt langs markante gebouwen, het Wijkmuseum en de buurtbewoners.
U kunt starten tussen 14.00 uur en 15.30 uur bij de STIP op de Noordewierweg 131. Om 14.00 uur start Wethouder Fleur Imming officieel de puzzeltocht.

soesterkwartierDe tocht eindig bij Speeltuinvereniging ‘Het Soesterkwartier’, Noordewierweg 271. Alle deelnemers ontvangen tassen met kortingsbonnen van de lokale ondernemers en wat kleine verrassingen. Voor de kinderen zijn leuke activiteiten te doen en tussen 15.30 en 17.30 uur speelt de lokale band Will and Friends. Om 16.30 uur maken Koos Koolstra van de Alliantie en Dorine Lommen van Portaal de prijswinnaars van de posterwedstrijd bekend.

Een middag waarin gezelligheid en ontmoetingen tussen bewoners, betrokken partijen in de buurt en medewerkers van Alliantie en Portaal centraal staat.

selfieAl meer dan 150 jaar zorgen woningcorporaties ervoor dat mensen goed kunnen wonen.
Meer dan vier miljoen Nederlanders  – één op de drie huishoudens – wonen in een corporatiewoning. Tijdens de landelijke dag kunnen huurders en belangstellenden bekend en vertrouwd raken met de bijdrage van de corporaties aan de samenleving.

Noot van de Redactie: We hebben besloten deze brief te publiceren omdat de Dag van het Huren bekendheid mag en belangstellenden genoemd worden in de brief.

 

Knipsel.4443JPG