P2040226Dinsdag 3 februari om 20.00u begon het Carnaval in woonzorgcentrum Puntenburg. In afwachting van Prins Carnaval Adrianus I – van Carnavalsvereniging de Meerschuimers, aangeschoven bij een paar bewoners. Een beetje verontwaardigt waren ze over de lage opkomst. “Mensen zeuren steeds dat er niets georganiseerd wordt, en dan organiseren ze wat en komen ze niet!” Maar we maken het gewoon gezellig met elkaar, toch?! En dat deden ze.

P2040231Nadat Prins Carnaval aangekondigd – en binnengekomen was, brak het feest los. Ook Prins Joris 39 – Carnavalsvereniging Grootstad, kwam gezellig mee. De look-a-likes Andre van Duin en Dorus kwamen live optreden. En natuurlijk werd de …even wachten…Pizza song uit volle borst meegezongen. Ook de: “Twee motten in m’n oude jas” kende iedereen. Andere liedjes die mee gedanst en/ of gezongen werden waren o.a.; de Brabantse nachten (die zo lang zijn ;-), en My Bonnie (is over the ocean)  kwamen uit bijna alle kelen.

P2040264De Pret Tetters kwamen met 18 mensen de gedraaide platen afwisselen met live fanfare geluid! En tussendoor kwamen er toch nog wat meer bezoekers. Al was het vanaf de binnenkomst van de Prins al gelijk gezellig, hoe meer zielen des te groter de vreugd! Een heel geslaagd en gezellig Carnavalsfeest!

Meer foto’s vind u in Carnaval Puntenburg album

Verslag: Ngie/ Nel Groenendijk

Foto’s in fotoalbum: Nel Groenendijk

redactie kvr