DSC_8129In navolging van andere straten in het Soesterkwartier, zoals de Primulastraat; Fuchsiastraat; Tulpstraat en Noordewierweg wordt ook het beroemde buurtje 83 bezocht.

DSC_9075Zaterdag 18 juni tussen 11.30- 13.30 uur. komt het “Koppelhuis”, met het wat vreemde gemotoriseerde voertuig bij U in de wijk een brunch aan bieden.

Aan het dan uitgestalde terras met tafels en stoelen, kunt u dan “Brunchen” en in gesprek komen met andere wijkbewoners.

Buurtbrunch Soesterkwartier

In samenwerking met Welzin organiseren we in mei en juni 2016 vijf keer een buurtbrunch in vijf verschillende straten in het Soesterkwartier. Wij vinden het belangrijk om mensen uit het Soesterkwartier te ontmoeten en van hen te horen wat zij belangrijk vinden en wat er leeft in de buurt. Zo kunnen we samen met de mensen kijken hoe we dingen kunnen veranderen of verbeteren.

komende data en straten:
Zaterdag 4 juni – Noordewierweg
Zaterdag 11 juni – Leliestraat en Tulpstraat
zaterdag 18 juni – Buurt 83
Zaterdag 25 juni- Asterstraat en omgeving

Het idee is om met een mobiel terras een straat in te rijden, tafels en stoelen klaar te zetten en brunch klaar te zetten. Op de tafels worden kaartjes neergelegd waarover mensen met elkaar in gesprek kunnen gaan. Deze kaartjes gaan over de straat en over wat mensen voor elkaar willen betekenen. De activiteit wordt gesponsord door Albert Heijn (Eemplein) en door eethuis Citroen & Peper.

brunch logo

Red.KvR.