brunchBuurtbrunch Soesterkwartier

We gaan de komende weken op zaterdag een buurtbrunch houden in verschillende straten in de Bloemenbuurt, te beginnen in de Primulastraat.  We zetten het bekende mobiele terras op.

. We willen graag de mensen in de straat ontmoeten, met hen praten over wat er leeft, wat zij zouden willen veranderen of verbeteren, maar vooral hen stimuleren om dit soort activiteiten wat vaker te organiseren met elkaar. De brunch zelf is van 11.30 – 13.30 uur, deelname is geheel gratis.

In samenwerking met Welzin organiseren we in mei en juni 2016 vijf keer een buurtbrunch in vijf verschillende straten in het Soesterkwartier. Wij vinden het belangrijk om mensen uit het Soesterkwartier te ontmoeten en van hen te horen wat zij belangrijk vinden en wat er leeft in de buurt. Zo kunnen we samen met de mensen kijken hoe we dingen kunnen veranderen of verbeteren.
.
Data en straten:
– 21 mei: Primulastraat
– 28 mei: Anjerstraat
– 4 juni: Fuchsiastraat
– 11 juni: Tulpstraat
– 18 juni: Paulus Borstraat
Het idee is om met een mobiel terras een straat in te rijden, tafels en stoelen klaar te zetten en brunch klaar te zetten. Op de tafels worden kaartjes neergelegd waarover mensen met elkaar in gesprek kunnen gaan. Deze kaartjes gaan over de straat en over wat mensen voor elkaar willen betekenen. De activiteit wordt gesponsord door Albert Heijn (Eemplein) en door eethuis Citroen & Peper.en http://koppelhuis.nl/
brunch logo