dsc_4300Zoals eerder vermeld op deze website, is er aanstaande dinsdag voor de 2e keer een Buurtborrel in het Buurtcafé  de Nieuwe Sleutel.

Het zal een spannende avond worden daar er twee dingen zeer actueel zijn.

Ten eerste is er de mogelijke bekendmaking van “indebuurt033 ” ( U weet wel de combinatie die vanaf 1 januari over Zorg en Welzijn gaat in onze wijken, ) welke inwoners van de wijk, zich hebben opgegeven om als vertegenwoordiger van het Soesterkwartier zitting te nemen in de “wijkraad”. 5 bewoners en 3 beroepsmatige mensen konden zich opgeven. Dus mocht u nog behoefte hebben zich op te geven voor deze inwonersinstelling, doe dat dan voor 8 november via info@indebuurt033.nl  Uiteraard zal dit de nodige gesprekken opleveren.

Dan is er in die avond bij de Gemeente, tijdens “het Besluit”in de raadszaal de stemming over een motie van Amersfoort Actief, die voorstelt om Stadsring51 een half jaar extra bemiddeling te geven met de combinatie indebuurt033. De uitslag zal tegen 21.00 uur bekend zijn.

Praat mee

Van de zijde van de Bomenbuurt West, zal of zullen er mensen zijn die het probleem van de klinkerbestrating willen aankaarten. Deze bestrating, die onder “Stadsbescherming”is geplaatst i.v.m. de uitstraling van de Bomenbuurt, wordt als gevaarlijk, lastig en pijnlijk ervaren. Rolstoelgebruikers rijden over de wel geasfalteerde Plataanstraat, maar de trottoirs zijn naar hun mening onbegaanbaar.

buutreedner-bas-de-stofjasEN mocht U nu ook zo,n brandend probleem hebben, of de noodzaak te voelen om op een stoel te gaan staan en dit aan de kaak te stellen. Kom dan naar het buurtcafé dinsdag 8 november.

Red.KvR