Binnenkort nieuwe cursussen ‘Digisterker

//Binnenkort nieuwe cursussen ‘Digisterker

Binnenkort nieuwe cursussen ‘Digisterker

eemhuisBijna alle overheidszaken worden tegenwoordig digitaal geregeld. Het aanvragen van huurtoeslag, het doorgeven van een verhuizing, informatie aanvragen over de opbouw van AOW, het aanvragen van kinderbijslag: voor alles heeft u wel een computer nodig. Veel mensen hebben hier echter moeite mee. Daarom start er woensdag 26 oktober een nieuwe cursus ‘Digisterker’ in Amersfoort. Tijdens de cursus leert u onder andere hoe u een DigiD kunt aanvragen en hoe u deze kunt gebruiken.

De cursus ‘Digisterker’ wordt gegeven in vier bijeenkomsten van twee uur bij Hudsonstraat 1. Deelnemers krijgen stap-voor-stap te horen hoe zij met de overheid kunnen communiceren. De groepen zijn klein, waardoor er volop aandacht is voor alle cursisten. Tijdens de cursus kunt u zelf oefenen op de computer (op een goed beveiligd netwerk). Is de computer nog onbekend terrein voor u? Dan is het verstandig eerst de gratis internetcursus ‘Klik & Tik’ te volgen in de Bibliotheek.

Opgeven
De eerste bijeenkomst staat gepland op woensdag 26 oktober van 10.00 tot 12.00 uur. Voor meer informatie en aanmelden is een telefoontje naar WELZIN voldoende: 033 – 476 3830 (op werkdagen tussen 10.00 – 13.00 uur).

Meer cursussen
WELZIN organiseert in samenwerking met de Bibliotheek Eemland nog twee cursussen ‘Digisterker’. Op woensdag 2 november start er een cursus in de Bibliotheek Leusden en op donderdag 1 december een nieuwe cursus bij Hudsonstraat 1. Meer informatie is te vinden op www.bibliotheekeemland.nl.

Door |2016-10-13T10:41:34+00:00donderdag, 13 oktober 2016 |0 Reacties

Geef een reactie