Beste lezer,

Het is weer september. Tijd van schoolgaande kinderen, van activiteiten die weer beginnen, van de dagen die weer korter worden. Voor Bij Bosshardt is september hoe dan ook ‘FEEST’. Wij vieren namelijk onze verjaardag. Leest u maar hoe wij dat vieren met de Aviko Buurttafel. Daarnaast hebben wij Goede Voornemens! Leest u meer hier over bij ‘In Balans’.

Maandprogramma augustus

Maar niet alles is rustig in augustus. De dames van creacafé hebben weer hun uiterste best gedaan om een mooi programma te maken. Vergeet dus niet naar de tweede pagina te kijken! Het maandprogramma vindt door te klikken op de button Maandprogramma hier onder.
In Balans – Leefstijl support groep
Een leefstijl support groep, wat moet ik me daar nu weer bij voorstellen? Is dat wat voor mij? In Balans is een aanbod voor jou om samen met anderen verandering toe te laten in je leven. Op het gebied van gezonde voeding, welzijn en beweging gaan we samen de uitdaging aan, op weg naar een gelukkiger leven. Klik op de afbeelding om naar de online folder te gaan. Heb je vragen of wil je je graag aanmelden? Stuur dan een mailtje.

Kaartavond van start

Vanaf woensdagavond 13 september is er eens per twee weken een kaartavond. Er kan geklaverjast en gejokerd worden, en er is ook een loterij. Vanaf 19.15 bent u welkom en om 19.30 start het kaarten. Koffie en thee is gratis. Meer informatie bij Kristel of Bep.

Aviko Buurttafel – 7 september

Op 7 september kom de Aviko Buurttafel naar Bij Bosshardt in het Soesterkwartier. Op de parkeerplaats voor de Emmaüskerk zal deze prachtige avond plaatsvinden. Aanmelden kan door te mailen of bellen naar Kristel. VOL IS VOL, er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar!
Nieuwe menukaart en prijslijst
Vanaf september is onze menukaart uitgebreid en hebben is onze prijslijst aangepast.
Wij hebben geen winstoogmerk en proberen de prijzen zo laag mogelijk te houden.
Echter zijn we genoodzaakt om enkele prijzen te verhogen om uit te komen met onze uitgaven.
Wij hopen op uw begrip!
AGENDA

Lunchmenu
Prijslijst