In samenwerking met Welzin, KBO en Seniorweb, organiseert de Bibliotheek Eemland vanaf 5 november maandelijks een Digitaal Café, op elke eerste donderdagmorgen van de maand. Tijdens het inloopspreekuur kunt u vragen stellen over tablets (iPad of android), smartphones, e-books en Internet. Van harte welkom van 10.00 tot 12.00 uur op de tweede verdieping van Het Eemhuis (achter de espressobar).

BibliotheekboekenEr vinden met regelmaat cursussen plaats in de Bibliotheek. De ervaring leert echter dat er later toch weer vragen ontstaan. Tijdens het Digitaal Café zijn ervaringsdeskundige medewerkers van de Bibliotheek en ervaringsdeskundige vrijwilligers van Welzin/Seniorweb en KBO aanwezig.

 

 

Aan de hulp zijn geen kosten verbonden en u hoeft u niet van tevoren op te geven! Let op: neem als het kan uw tablet, iPad, of laptop mee, zodat we u op uw eigen apparaat op weg kunnen helpen. Bij een vraag over e-books: als u al wel succesvol een account had aangemaakt, maar niet verder komt, dan is het handig om uw accountgegevens (inlognaam+ wachtwoord) mee te nemen.