Untitled 3Bent u senior en houdt u van toneelspelen? Beweging 3.0 en theatergroep Bint nodigen u uit!

Theatergroep Bint wil, in samenwerking met Beweging 3.0, de theaterproductie ‘Lang zullen ze leven!’ met als thema ‘ouder worden’ op de planken brengen. De productie wordt gemaakt met ouderen (65+) die nog zelfstandig of in woonzorgcentra en aanleunwoningen wonen. De eigen ervaringen van deelnemers vormen het uitgangspunt bij de voorstelling.

Untitled 2De voorstelling wordt gespeeld door 6 tot 8 ouderen en twee professionele acteurs van theatergroep Bint. Om dit mogelijk te maken, wil Beweging 3.0 graag in contact komen met senioren die het leuk vinden, en ook voldoende mobiel zijn, om mee te spelen in deze productie. Er wordt 1 tot 2 keer per week gerepeteerd.

Na de repetities wordt de voorstelling maximaal 10 keer gespeeld in diverse verzorgingshuizen in Amersfoort. Dit alles gebeurt in de maanden mei en juni. Wellicht worden er in augustus ook nog voorstellingen gegeven.

mgr. blom huis kleinDe repetities vinden plaats bij de Mgr. Blom Stichting in Amersfoort.
Adres: Barchman Wuytierslaan 55 in Amersfoort (tegenover het Dierenpark Amersfoort).

Lijkt het u leuk om deel te nemen aan deze productie? Houdt u van toneelspelen of heeft u er misschien al ervaring mee? Neem dan contact op met Corrie Kamphuis, coördinator welzijn, tel. 033-4698100 (niet op woensdag en vrijdag) of corrie.kamphuis@beweging3.nl.