sportVanuit de gedachte “bewegen biedt je meer” zijn de Buurtsportcoaches van SRO Amersfoort gestart met Move2Socialize activiteiten voor volwassenen. Het plezier in bewegen en de ontmoeting met andere deelnemers staan centraal bij deze beweeggroepen. In het Soesterkwartier lopen er nu twee beweegactiviteiten.

Move2Socialize sport- en spelgroepMove2Socialize

Iedere donderdagochtend komen deelnemers bij elkaar om een uur lekker te sporten! De groep start met een bakje koffie of thee. Daarna worden er in de gymzaal allerlei sport- en spel activiteiten gedaan, zoals badminton, voetbal, ringhockey, handballen of iets anders. SRO buurtsportcoach Indra Rutten begeleidt de activiteiten met veel enthousiasme. Er wordt veel gelachen, de deelnemers kennen elkaar steeds beter en ook buiten de activiteit om weten de deelnemers elkaar te vinden. Het is meer dan een sportactiviteit, het is ontmoeting, gezelligheid en gezond bewegen in één activiteit.

Waar:                   Gymzaal Twentseweg, Twentseweg 5twentseweg

Wanneer:           Iedere donderdag

Hoe laat:             11.00 – 12.00 uur

Partner:               WEP Welzin, Wijk en Participatie 

Wandelgroep voor mensen met overgewicht

Op vrijdagmiddag komen deelnemers bij elkaar om te wandelen. Bij de SRO wordt meestal eerst wat gedronken en daarna gaan ze op pad. Door de wijk of richting het bos, alles is mogelijk afhankelijk van de wensen van de groep! Buurtsportcoach Hamza Zabat vindt het erg leuk om mensen in beweging te krijgen en probeert iedereen zo goed mogelijk te begeleiden. Tijdens het wandelen wordt met ieders conditie en niveau rekening gehouden.

Waar:                   Start bij SRO, Soesterweg 556sro

Wanneer:           Iedere vrijdag

Hoe laat:             12.30 – 14.00 uur

Partner:               Wijkteam Soesterkwartier en diëtiste

f985be1d-2dfc-4200-bc1c-42d4976081e2Lijkt het jou leuk om een keer te komen kijken of wil je meer informatie? Neem dan contact op met SRO buurtsportcoach Lisanne Huijzendveld, 06-42832541, LHuijzendveld@sro.nl