Alsof wij niet bestaan!

//Alsof wij niet bestaan!

Alsof wij niet bestaan!

Het Soesterkwartier heeft er weer een website bij. Een spreekbuis voor iedereen met een mening over het Soesterkwartier

EN WIJ DAN?

 

Logo website publicatie

In 2010 is de Wijk website Soesterkwartier  www.soesterkwartier.info in geheel vernieuwde vorm ontwikkeld en in 2011 gelanceerd, een initiatief van het Wijkbewonersteam.

Het moest een informatiebron worden voor de hele wijk, er was een model gemaakt om enquêtes te kunnen houden. Het Wijk bewoners team zou alles wat de wijk aangaat op deze website kunnen publiceren, kortom één bron voor de hele wijk.

De Redactie van de enige echte Wijkwebsite Soesterkwartier doet er alles aan om deze informatiebron levendig te houden. Van het WBT hoeven zij het niet te hebben want die zijn al lang weer vergeten dat er een Wijkwebsite bestaat. Ze openen liever weer een nieuwe website waar bewoners hun mening over onze wijk kunnen geven.

De Redactie laat u weten dat u ook altijd bij de enige echte Wijkwebsite uw mening mag geven over de wijk, uw ideeën zijn ook welkom en bij voldoende inzendingen zullen wij hiervoor een nieuwe rubriek aanmaken. Inzendingen naar: redactiesoesterkwartier@gmail.com  zetten wij graag voor u op de wijkwebsite.

Door |2013-03-21T14:08:39+00:00donderdag, 21 maart 2013 |1 Reactie

Eén reactie

 1. Joke Sickmann 21 maart 2013 om 18:21 - Antwoorden

  Beste redactie,

  In reactie op jullie artikel: “EN WIJ DAN”

  Ik wil hierbij graag een misverstand wegnemen. Natuurlijk is de website http://www.soesterkwartier.info de website die uitgaat van de werkgroep Wijkwebsite. Het WBT staat hier volledig achter. Over enkele dagen valt de uitnodigingskaart voor de Wijktafel die door het WBT op 3 april wordt georganiseerd in de Emmaüskerk wordt bij iedereen in de brievenbus. Op de voorkant van de kaart staat met grote letters: Zie voor meer informatie http://www.soesterkwartier.info, met natuurlijk ook het logo van de wijkwebsite erop.

  De wijktafel is er dit keer op gericht om met elkaar te praten over de onderwerpen die mensen in de wijk belangrijk vinden. De wijkwebsite bijvoorbeeld.

  Allen tot ziens op 3 april.

  Joke Sickmann

Geef een reactie