Logo RedactieHet komende Paasweekend zijn er allerlei Open Bijeenkomsten in het Soesterkwartier

Vrijdag 18 april

Spelen in de speeltuin Soesterkwartier aan de Noordewierweg. Er is ook een springkussen

Zaterdag 19 april

Open dag bij de Korfbalvereniging Soesterkwartier, zaterdag 10.00-14.00 uur. Er zijn verschillende spelactiviteiten opgesteld om zelf te ervaren hoe leuk korfbal is. Tevens zijn er wedstrijden op het veld om te zien dat korfbal een geweldige teamsport is voor jongens, meisjes, mannen en vrouwen.

Nieuwe leden worden nog eens extra in het zonnetje gezet door tot en met de zomerstop 2014 gratis te komen sporten.De vereniging is op zoek naar zowel kinderen als volwassenen om de vereniging verder te laten ontplooien.

Wijkmuseum St. Bonifaciusstraat 61, tentoonstelling over de St. Henricuskerk. Zaterdag 12.00-17.00 uur

Zaterdag 19 april en zondag 20 april

Barndoor Gathering and Vintage Volkswagenshow. Eerste editie van de internationale ‘Barndoor Gathering and Vintage VW show’ op de Wagenwerkplaats. Liefhebbers en eigenaren van oude Volkswagens ontmoeten elkaar, showen hun auto;s en bussen en iedereen is welkom om mee te genieten. Deelnemers uit heel Europa, Noord- en Zuit-Amerika, Japan, Indoneië tot aan Australië en Canada treffen elkaar op de Wagenwerkplaats.

Deelnemers uit heel Europa, Noord- en Zuid-Amerika, Japan, Indonesië tot aan Australië en Canada treffen elkaar op de Wagenwerkplaats.

Zaterdag 10.00 – 18.00 uur en Zondag 10.00 – 17.00 uur Voor de Vintage Volkswageneshow wordt een entree geheven van

Zondag 20 april

Skelteren in de Verkeerstuin op de Wagenwerkplaats 14.00-16.00 uur.

Spelen in de speeltuin Soesterkwartier aan de Noordewierweg. Er is ook een springkussen –

Ook is er in de speeltuin Soesterkwartier een activiteit rondom Pasen van 14.00-16.00 uur (georganiseerd door de buurkerk Soesterkwartier).

U allen Goede Paasdagen gewenst! O ja. zie dit keer de weekvideo van Burgemeester Bolsius:

http://www.amersfoort.nl/weekvideo.html