Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
Evenementenreeks Evenementenreeks: Yoga in het VlinderHuys

Wil je kennismaken met yoga? Altijd eens een les willen volgen? Kom een proefles doen op woensdagochtend in het VlinderHuys, Barchman Wuytierslaan 51. De les is geschikt voor beginners en voor gevorderden.

Yoga is voor iedereen: van jong tot ouder. Ben je lenig dan is dat mooi, maar is geen doel in yoga. Ook voor degenen die niet lenig zijn is yoga zeer geschikt. Het is niet belangrijk wat de persoon naast je doet en je hoeft al helemaal niet beter te zijn dan degene naast je op de mat. Naast de yoga houdingen is er ook aandacht voor meditatie en ademhaling.

Of yoga geschikt is voor jou kom je achter door naar een les te komen. Door 3 proeflessen (€ 20) te nemen kan je ervaren wat yoga met je doet en kan je kiezen uit eigen ervaring of je door wilt gaan. Neem contact op via adriaanvanek@gmail.com of 06-34286528.

De les wordt gegeven door Adriaan van Ek, geboren in 1971 en sinds enkele jaren actief bezig met yoga. Op dit moment volgt hij het laatste jaar van de vierjarige Raja Yoga Docentenopleiding Samyama in Naarden.